Bekeken producten

Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Aanbieding! Wh Age Sigmar Soul Wars Bekijk groter

Warhammer Age Sigmar Soul Wars

5011921099375

Nieuw

Warhammer Age Sigmar Soul Wars Miniatuur Spel Games Workshop

Meer details

2 Items

Op Voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Geen waardepunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


113,95 €

-11,05 €

125,00 €

Datasheet

Taal:Engels
Leeftijd:14+
Spelers:2+
Spel soort:Miniatuur Spel
Spelduur:90

Meer informatie

Warhammer Age Sigmar Soul Wars

De nieuwe 2018 Warhammer Age of SIGMAR-release met 52 push-fit Stormcast Eternals en Nighthaunt-miniaturen, samen met een 320-paginas hardback Core Book en een exclusief 32-pagina Battle of Glymmsforge-boekje, Soul Wars is de perfecte startset voor degenen die meteen in dit opwindende nieuwe hoofdstuk in het tijdperk van Sigmar willen duiken.

Warhammer Age Sigmar Soul Wars

inbegrepen:
De miniaturen
Een totaal van 52 miniaturen - 33 Nighthaunt en 19 Stormcast Eternals - biedt 2 spelers een leger waarmee ze een spectaculaire strijd kunnen voeren.
Elke miniatuur is push-fit, zonder lijm, en wordt geleverd op voorgekleurd plastic - wat betekent dat je ze indrukwekkend snel kunt monteren.
Nighthaunt
33 push-fit Nighthaunt-miniaturen
Stormcast Eternals
19 push-fit Stormcast Eternals-miniaturen
De boeken:
Begin hier
Een boekje van 8 paginas met essentiele informatie over Age of Sigmar, de inhoud van de doos die je net hebt geopend en de hobby van het verzamelen, bouwen, schilderen en spelen met Citadel-miniaturen. Bevat een overzicht van de facties van de Nighthaunt en Stormcast Eternals, evenals een Battleplan
Warhammer Age of Sigmar Core Book
Dit is een hardback-boek van 320 paginas vol met rijke geschiedenis, achtergrond en regels die u kunt gebruiken om uw games van Warhammer Age of Sigmar op elke gewenste manier te spelen. Open Play, Matched play en Narrative Play-gedeelten zijn inbegrepen, die allemaal kunnen worden aangepast aan je eigen voorkeuren
Slag bij Glymmsforge
Dit boekje van 32 paginas zet de toon voor de meegeleverde miniaturen - met achtergrondinformatie over de Soul Wars, details over de Sacrosanct-kamers van de Stormcast Eternals en de geschiedenis van de Vrije Stad van Glymmsforge, de meest heilige van Sigmars bolwerken. Ook inbegrepen is een overzicht van Shyish - the Realm of Death - en het grote plan van Nagash, waarvan een deel een ondode aanval op Glymmsforge omvat.
Kernregels
Dit is een boekje van 16 paginas met alles wat je nodig hebt om meteen Warhammer Age of Sigmar te spelen. Geillustreerde voorbeelden van elke mechaniek in het spel zijn hier, met stapsgewijze instructies die je door beweging leiden, aanvallen, vaardigheden gebruiken, magie gebruiken en testen voor Battleshock.
12 14mm, 6-zijdige turquoise gem dobbelstenen
Een 12 inch transparante liniaal
Een eenvoudig te volgen kleurengids met stapsgewijze instructies voor elke miniatuur, waardoor de push-fit modellen nog eenvoudiger te bouwen zijn
Een overdrachtsblad van Stormcast Eternals.

Wh Age Sigmar Soul Wars

Ook inbegrepen is een 32 paginas tellende preview van Soul Wars, de Black Library-roman, die je honger naar verdere avonturen in het tijdperk van Sigmar wekt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...