Bekeken producten

Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Warhammer Quest Blackstone Fortress

5011921110384

Nieuw

Warhammer Quest Blackstone Fortress Bordspel Games Workshop

Meer details

2 Items

Op Voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Geen waardepunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


112,95 €

-12,05 €

125,00 €

Datasheet

Taal:Engels
Leeftijd:12+
Spelers:1-5
Spel soort:Bordspel

Meer informatie

Warhammer Quest Blackstone Fortress

In Warhammer Quest Blackstone Fortress, nemen jij en je vrienden de rol aan van een groep verschillende ontdekkingsreizigers die de doolhofachtige zalen van een enorm en oud ruimtestation onderzoeken.
Alleen door samen te werken en je kracht en vaardigheden in balans te houden, kun je hopen te overleven.
Bij elke expeditie zul je de krachtige archeotech ontdekken en meer te weten komen over de goed bewaarde geheimen van het Blackstone Fortress, waaronder misschien de locatie van zijn grootste schat. De game kan solo of met maximaal 4 vrienden worden gespeeld, waarbij de vijfde speler de vijanden bestuurt. Aan het einde van elke expeditie keren de spelers terug naar de nabijgelegen havenstad Precipice om uit te rusten, te recupereren en hun buit te ruilen voor middelen die kunnen helpen bij hun volgende avontuur.

Warhammer Quest Blackstone Fortress

Inbegrepen in de doos:
Miniaturen
44 push-fit Citadel-miniaturen zijn inbegrepen in Blackstone Fortress, elk geleverd op voorgekleurde plastic
- 9 explorers in rood plastic: Janus Draik, Rogue Trader, Taddeus de Purifier, Ministorum Priest, Espern Locarno, Imperial Navigator, Pious Vorne, Missionary Zealot, UR-025, imperiale robot, Dahyak Grekh, Kroot Tracker, Amallyn Shadowguide, Asuryani Ranger en de Ratling Twins, Rein en Raus.
- 35 vijanden in grijs plastic: Obsidius Mallex, Chaos Lord, 2 Chaos Space Marines, 4 Chaos Beastmen, 4 Ur-Ghuls, 4 Negavolt-cultisten, 2 Rogue Psykers, 4 spindeldrones en 14 traitor guardsmen

Boeken
De doos bevat 5 boekjes met regels, achtergrond- en constructiehandleidingen voor de miniaturen:
- Een 16 paginas tellend Regels boekje: dit helpt de speler door spellen van Blackstone Fortress van setup tot verkenning, met uitleg over speciale regels en een beknopte referentiegids.
- Een Combat-boekje van 16 paginas: dit bevat alle regels voor het oplossen van gevechten tijdens games, met gemakkelijk te volgen geannoteerde voorbeelden en een beknopte referentiegids.
- Een 24-paginas tellend Precipice boekje: dit beschrijft de acties die plaatsvindt tussen expedities, waarbij uw ontdekkingsreizigers rusten en herstellen.
- Een achtergrondboek met 24 paginas: dit biedt details over het fort, de ontdekkingsreizigers en de vijandige krachten waarmee zij worden geconfronteerd.
- Een boekje met 16 paginas met datasheets voor het gebruik van de meegeleverde miniaturen in games van Warhammer 40.000.

Warhammer Quest Blackstone Fortress

Inhoud
De doos bevat ook alles wat je nodig hebt om een ​​Blackstone Fortress-spel op te zetten en te spelen, waaronder:
- 40 dubbelzijdige bordtegels om de interne labyrinten van het Blackstone-fort te creeren.
- 234 speelkaarten.
- 9 Stasis Chambers - veilige plekken voor personages om te rusten tussen verkenningen.
- Een databank en een verborgen kluis.
- 70 markers.
- 28 dobbelstenen.