Bekeken producten

Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Star Wars X-Wing Imperial Raider Expansion

9781616619671

Nieuw

Star Wars X-Wing Imperial Raider Expansion is een Miniatuur Spel van Fantasy Flight Inc.

Meer details

3 - 5 werkdagen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 109 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 109 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,09 €.


109,96 €

Datasheet

Taal:Engels
Leeftijd:14+
Spelers:2
Spel soort:Miniatuur spel
Spelduur:30-60

Meer informatie

Star Wars X-Wing Keizerlijk Raider Uitbreiding


Fantasy Flight Games is trots om u de volledig nieuwe Raider-klasse korvet, een nieuwe Keizerlijke schip voor X-Wing Epic Play en een nieuwe toevoeging aan de Star Wars-sterrenstelsel voor te stellen.

Star Wars X-Wing Keizerlijk Raider Uitbreiding


Zoals de enorme schepen van de Rebellion's, de GR-75 medium transport en CR90 Corellian korvet, is de Raider te groot voor Standard Play en standaard 1/270 schaal van het spel.

Star Wars X-Wing Keizerlijk Raider Uitbreiding Bijgevolg is de uitbreiding van de Raider miniatuur gepresenteerd op een relatieve schaal dat het speelbaar maakt, zelfs als het de kleine en grote-base schepen van het spel tot dwergen maakt.
In aanvulling op de Raider-klasse korvet, bevat het Keizerlijke Raider Expansion Pack ook een TIE Advanced miniatuur met een variant kleurschema, acht schip kaarten, vierendertig upgrade kaarten en al de manoeuvre wijzerplaten, schade decks, penningen en spel stukken die u nodig heeft om uw Raider en haar TIE Geavanceerde escorte te vliegen. Ten slotte is introduceert deze uitbreiding een nieuwe campagne, de Will of the Empire, waar je het bevel voert over een Raider-klasse korvet en test van een prototype TIE Adnvanced via haar testvluchten in de wilde, wetteloze sectoren van de Outer Rim.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...