Bekeken producten

Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Aanbieding! Kolonisten Van Catan Bekijk groter

Kolonisten Van Catan

8717249196235

Nieuw

De Kolonisten van Catan bordspel van 999 Games

Meer details

2 Items

In Voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 37 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 37 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,37 €.


37,95 €

Datasheet

Taal:Nederlands
Leeftijd:10+
Spelers:3 - 4
Spel soort:Bordspel
Spelduur:75

Meer informatie

De kolonisten van Catan bordspel

In 2000 werd de kolonisten van Catan tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Sinds die tijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De kolonisten van Catan  is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.

Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft.
Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel!

de kolonisten van Catan is voor spelers vanaf 10 jaar

de kolonisten van Catan is voor 3-4 spelers

Men speelt +- 75 min. aan een spelletje kolonisten van Catan

De kolonisten van Catan is in het Nederlands