Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Wie zijn wij?

Zoekt u naar bordspellen, gezelschapsspellen, kaartspellen of wellicht trading card games? U vindt bij Battlegames het complete assortiment, dat u eenvoudig online kunt bestellen. We zijn een goedkope webshop met een groot aantal spellen, die u online kunt bestellen en vanaf €50 bovendien gratis kunt laten verzenden. We zorgen ervoor dat u de diverse spellen vlot in huis heeft, zodat u daar snel met de familie en vrienden mee kunt gaan spelen.

Blader door de verschillende bordspellen en kies bijvoorbeeld voor Kolonisten van Catan. Zoekt u aan de andere kant juist naar online kaartspellen, zoals Munchkin of World of Warcraft? De verschillende spellen zorgen ervoor dat er meer dan voldoende keuze bestaat en u een spel kunt selecteren dat u graag wilt gaan spelen. Verder vindt u bij Battlegames onder andere een uitgebreid assortiment aan rollenspellen en verzamelspellen, die ontzettend leuk zijn om te spelen. Tenslotte vindt u voldoende scenery en accessoires, waarmee we ervoor zorgen dat u alles online aan kunt kopen en u daar de deur niet meer voor uit hoeft.

Goedkope webshop met bordspellen

We zijn allereerst een goedkope webshop met bordspellen, waarmee we ervoor zorgen dat u deze eenvoudig online kunt aankopen. Kies bijvoorbeeld voor de Kolonisten van Catan, het spel dat we allemaal kennen en wat we graag spelen met bijvoorbeeld de rest van de familie. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Carcassonne of Mage Wars. Uiteraard kunt u ook Monopoly eenvoudig online bestellen, waardoor u daar vervolgens uren mee kunt spelen en u kunt nagaan wie er het best in slaagt optimaal te handelen. Bestel de verschillende bordspellen eenvoudig online, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Andere spellen binnen de bordspellen die u online kunt kopen zijn bijvoorbeeld Krosmaster en Zombicide. Een aantal van de spellen kent u wellicht wat minder goed, maar dat maakt het niet minder leuk om juist deze spellen een keer te spelen. U zorgt er daarmee voor dat u de nieuwe spellen kunt leren kennen. Speel Dungeons & Dragons en maak naast de bordspellen ook gebruik van de verschillende accessoires die er beschikbaar zijn. Op die manier kunt u de bordspellen compleet maken en ervoor zorgen dat u hier optimaal plezier aan kunt beleven met de rest van het gezin of heel de familie.

Online kaartspellen kopen

Naast de bordspellen kunt u ook online kaartspellen kopen, die u bijvoorbeeld goed onderweg kunt spelen. Een voorbeeld van deze spellen is Android Netrunner, al kunt u daarnaast onder andere kiezen voor Game of Thrones Card Game, of Munchkin. Het leuke van de verschillende kaartspellen van Battlegames is dat ze zich relatief gemakkelijk laten uitleggen, waardoor u de spellen met verschillende spelers kunt gaan spelen. Blader door de diverse kaartspellen en kijk bijvoorbeeld ook eens naar de Star Wars card game of Warhammer: Invastion the Card Game.

Rollenspellen kopen

Bent u op zoek naar rollenspellen? Maak bijvoorbeeld gebruik van Dungeons & Dragons, een spel dat velen van ons zullen kennen en waarmee u ervoor zorgt dat u hier samen van kunt gaan genieten. Uiteraard kunt u de rollenspellen net als de bordspellen en de kaartspellen gewoon online bestellen, het is niet nodig om hiervoor de deur uit te gaan. U kunt bijvoorbeeld ook Star Wars RPG kopen, waarmee u goed uit de voeten kunt. Bestel bij de rollenspellen uiteraard ook de verschillende accessoires of vormen van scenery, om het geheel helemaal tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat u hier optimaal plezier aan beleeft.

Vind verzamelspellen

De verzamelspellen spreken een groot publiek aan, waardoor het de moeite waard is om daar goed naar te kijken. Maak bijvoorbeeld gebruik van Heroclix of Bella Sara, twee van de spellen die u kunt gebruiken om op een leuke manier te verzamelen. U kunt de verzamelspellen gewoon online kopen, waardoor u de verzameling steeds een beetje verder uit kunt breiden, of u hier op de lange termijn aan kunt werken. Kies voor het bekende Yu-Gi-Oh, of wellicht Star Wars X-Wing wat veel mensen gebruiken om een mooie verzameling op te bouwen. Welk verzamelspel u ook zoekt, bij Battlegames vindt u een uitgebreid assortiment en kunt u ze eenvoudig online aankopen.

Miniature games bij Battlegames

De miniature games bij Battlegames zorgen ervoor dat u in het klein kunt genieten van de verschillende spellen, bijvoorbeeld om ze mee te nemen op reis. Kies voor Warhammer 40K, of aan de andere kant juist Dust Tactics. Kent u een van de spellen binnen de miniature games om die ook onderweg te kunnen spelen, of wilt u juist een keer een van de nieuwe spellen spelen? In de beide gevallen is het een uitstekend idee om de miniature games online aan te schaffen, zodat u daar spoedig mee aan de slag kunt. Bij een voldoende hoog bestelbedrag bezorgen we de spellen uiteraard gewoon gratis bij u thuis.

Koop scenery

Bij de spellen van Battlegames kunt u onder andere scenery aanschaffen, om met name de rollenspellen op een meer bijzondere manier vorm te geven. Koop onder andere de mooiste gebouwen en mappen, bijvoorbeeld om de omgeving op een bijzondere manier vorm te geven en ervoor te zorgen dat alles aansluit bij het spel dat u wilt gaan spelen. Verder kunt u qua scenery bij de verschillende spellen onder andere bomen, struiken en gras kopen, zodat het geheel er goed uit komt te zien.

Accessoires en figuren

Tenslotte kunt u accessoires en figuren toevoegen aan de verschillende spellen die u speelt. Koop onder andere boeken en tokens of binders, of kies aan de andere kant juist voor bijvoorbeeld de figuren uit Star Wars. Welk spel spreekt u aan en waar zou u graag mooie accessoires van kopen? Online bij Battlegames vindt u een uitgebreid assortiment dat u eenvoudig kunt bestellen.

U betaalt online uiteraard de meest scherpe prijs voor de bordspellen, kaartspellen, rollenspellen, verzamelspellen en accessoires. Sla online uw slag, dan zorgen wij ervoor dat u de spellen en andere producten zo vlot mogelijk in huis heeft, zodat u er van kunt gaan genieten.


BattleGames gevestigd in het centrum van Europa.
Ons adres is:
Leuvensestraat 147
1800 Vilvoorde (Brussel)
België
TVA BE0465 627 120
RPR 0465 627 120
BE22 7340 0076 0447
BIC: KREDBEBB
Tel. 32 (0) 2 2512005

info(at)battlegames.be

AFHAALPUNT:

Leuvensestraat 147
1800 Vilvoorde (Brussel)
België

Openingsuren:
Maandag - vrijdag
7u00 - 12u30 / 13u30 - 17u30
zaterdag
7u00 - 15u00 (Juli - augustus tot 13u00)

 

Informatie

BattleGames.eu en BattleGames.be BattleGame.nl zijn websites van Boekcenter BVBA
Wat begon in 1991 als een tijdschriftenwinkel, groeide in 1999 naar een vennootschap.
In 2008 werd besloten om het assortiment uit te breiden met bordspellen, kaartspellen, verzamelkaartspellen, miniatuur spelletjes, rollenspellen etc.
Begonnen in 2008 met de Belgische vestiging, Battlegames.be, maar al snel uitbreidend en internationaal te verzenden.
In 2012 werd Battlegames.eu opgericht, die een wereldwijde verzending mogelijk maakt met prijzen zo concurrerend mogelijk.
Ondertussen bedienen we meer dan 30 landen.
We bewaren en verzenden onze de producten onder de beste omstandigheden verzorgd door onze medewerkers.

 


Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

Laagste Prijs Garantie

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Verzending

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € vanaf 30,00€ (België)
GRATIS vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten Spaarpunten (account nodig) Club VoordelenClub-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)AfhaalpuntAfhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten

Volg ons op Facebook