Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Om te beginnen zijn er 2 mogelijkheden:

1_ Je hebt het product al elders gekocht en niet bij ons (boe.. boe..). Helaas daar kunnen we niets meer aan doen, maar geef ons toch eens een kans in de toekomst.

2_ Je hebt het nog niet gekocht, maar wel goedkoper gevonden op een andere Belgische website. Laat ons dan iets weten, uiteraard met een link naar het product op de site waar het goedkoper is. Wij kijken na of dat identiek artikel effectief goedkoper is en bieden het aan tegen dezelfde voorwaarden (je krijgt dan een persoonlijke kortingsbon, die enkel voor jou geldig is). Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle kosten en onze voordelen ook ( stock, verzending, betaalmiddelen, clubkortingen bij ons enz.)

 Let wel ! Het mag niet om een korting, promotie of andere actie gaan die de prijs ongewoon laag maakt. De prijs mag niet lager liggen dan onze aankoopprijs + kosten (het is wettelijk niet toegestaan om met verlies verkopen ) + het betreft een Belgische webshop.

 En, eerlijk is eerlijk, heb jij één of andere loop gevonden waardoor je misbruik kan maken van deze actie, dan behouden we ons natuurlijk het recht om af te zien van de verkoop.


Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

Laagste Prijs Garantie

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Verzending

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € vanaf 30,00€ (België)
GRATIS vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten Spaarpunten (account nodig) Club VoordelenClub-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)AfhaalpuntAfhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten

Volg ons op Facebook