Bekeken producten

Zoek in alle berichten

Fabrikanten

Informatie

Aanbieding! Agricola Bekijk groter

Agricola Bordspel 999 Games Nederlands

8719214420949

Nieuw

Agricola van 999 Games

Meer details

3 Items

In Voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 44 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 44 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,44 €.


44,95 €

Datasheet

Taal:Nederlands
Leeftijd:12+
Spelers:1-4
Spel soort:Bordspel
Spelduur:30

Meer informatie

Agricola 

In Agricola heeft iedere speler aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin twee gezinsleden wonen. De spelers beschikken over een scala aan mogelijkheden om door middel van huisuitbreiding, akkerbouw en veeteelt een comfortabel leven op te bouwen. Ze verzamelen grondstoffen zoals hout en leem en zorgen voor voldoende voedsel voor iedereen. De gezinnen breiden zich uit.
Ze ploegen akkers en beplanten deze. Ook houden ze schapen, varkens en runderen.
De speler die aan het einde van het Agricola spel de meeste punten met zijn erf scoort en deze dus het beste heeft ontwikkeld, is de winnaar.

Agricola 

Deze nieuwe versie van Agricola omvat niet alleen de beste kaarten van het originele spel, maar ook vele nieuwe. De houten fiches worden vervangen door minituren en zeer praktisch vorm tableaus. De speelborden kunnen nu worden gekoppeld als een puzzel. Verder zijn de kaarten beter in balans en bevat de handleiding varianten en regels om een campagne te spelen.

Agricola specificaties: 1-4 spelers. Speelduur 90 min. Leeftijd 12+. Moeilijkheidsgraad 6.
Deze Agricola is Nederlands

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...