Descent Journeys in the Dark

Descent Journeys in the Dark Er zijn 46 producten

Descent Journeys in the Dark is een bordspel waarbij 1 speler de rol neemt van verraderlijk Overlord en tot 4 spelers de rollen spelen van moedige helden. Journeys in the Dark heeft intussen een nieuwe tweede editie en staat garant voor avonden vol spanning! Tijdens elk spel van Descent, beginnen de helden aan quests en wagen zich in gevaarlijke...

Descent Journeys in the Dark is een bordspel waarbij 1 speler de rol neemt van verraderlijk Overlord en tot 4 spelers de rollen spelen van moedige helden. Journeys in the Dark heeft intussen een nieuwe tweede editie en staat garant voor avonden vol spanning! Tijdens elk spel van Descent, beginnen de helden aan quests en wagen zich in gevaarlijke grotten, oude ruïnes, donkere kerkers en vervloekte bossen om de monsters te verslaan, rijkdom te vergaren en proberen om de overlord te stoppen van de uitvoering van zijn snode plot.
Met dubbelzijdige modulaire bord stukken, talloze held en vaardigheid combinaties en een meeslepend verhaal-gedreven campagne, transporteert het bordspel Descent Journeys in the Dark Tweede editie de helden naar een levendig fantasie rijk waar ze samen moeten stand houden tegen een eeuwenoud kwaad. Goedkoop te koop bij BattleGames.

Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 46 items
Toont 1 - 12 van de 46 items

Filter op

Staat
Taal:
Spelers:
Spel soort:
Leeftijd:

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

_Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)

_2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
_GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)

_Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
_Spaarpunten (indien account)

_Club-voordelen (indien account)
_Snel Afrekenen (geen spaarpunten)
_Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten