Thunderstone Deck building kaartspel

Thunderstone Deck building kaartspel Er zijn 8 producten

Thunderstone is een fantasie deck-building kaartspel in de stijl van Dominion. Aan het begin van een spel zal een selectie van Village en Hero kaarten zullen willekeurig worden gekozen die de spelers kunnen toevoegen aan hun specifieke dekken. Net als Dominion, begint elke speler met een eenvoudige dek van zwakkere kaarten die ze kunnen gebruike...

Thunderstone is een fantasie deck-building kaartspel in de stijl van Dominion. Aan het begin van een spel zal een selectie van Village en Hero kaarten zullen willekeurig worden gekozen die de spelers kunnen toevoegen aan hun specifieke dekken. Net als Dominion, begint elke speler met een eenvoudige dek van zwakkere kaarten die ze kunnen gebruiken om andere, meer krachtige kaarten te kopen. In Thunderstone kunnen deze kaarten verschillende helden zijn zoals magiërs, boogschutters, dieven, of krijgers of ze kunnen voorraden zijn die de helden nodig hebben zoals wapens, rantsoenen of licht om verder in de kerker te kunnen gaan.
Een dungeon dek is ook gemaakt door het combineren van verschillende groepen van monsters. Bepaalde groepen van monsters kunnen meer of minder gevoelig zijn voor verschillende soorten helden dus spelers moeten hiermee rekening houden wanneer zij ervoor kiezen iets te kopen.
Uiteraard te koop bij BattleGames

Meer
Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items

Filter op

Staat
Taal:
Spelers:
Spel soort:
Leeftijd:
Spelduur:

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

_Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)

_2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
_GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)

_Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
_Spaarpunten (indien account)

_Club-voordelen (indien account)
_Snel Afrekenen (geen spaarpunten)
_Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten