Deck Building Games

Deck Building Games Er zijn 86 producten

Een deck building spel is een kaartspel dat gebruik maakt van het bouwen van een deck als een belangrijk deel van de gameplay. Het is vergelijkbaar met collectible card games (TCG) in dat elke speler zijn eigen dek bezit. Echter, in tegenstelling tot tcg, worden de kaarten niet gekocht in gerandomiseerde packs maar in gekende uitbreidingen, soms...

Een deck building spel is een kaartspel dat gebruik maakt van het bouwen van een deck als een belangrijk deel van de gameplay. Het is vergelijkbaar met collectible card games (TCG) in dat elke speler zijn eigen dek bezit. Echter, in tegenstelling tot tcg, worden de kaarten niet gekocht in gerandomiseerde packs maar in gekende uitbreidingen, soms wordt het dek gebouwd tijdens het spel, in plaats van voor de wedstrijd. Er zijn veel verschillende deck building games waaronder, Dominion, Ascension, DC Comics, Marvel, Legendary en nog vele andere. Uiteraard hebt u bij BattleGames een ruime keuze in deck building games welk u voordelig kan kopen.

Meer

Subcategorieën

 • Marvel Legendary Deck...

  Het Marvel Legendary Deck Building Game is een kaartspel dat zich afspeelt in het Marvel Universum. Spelers kiezen hun Villain en bouwen daarna hun deck op, zonodig hun deck aanpassend. Daarna kiezen ze en aantal heros en schudden deze kaarten. Uiteraard kan u , als u slim bent, deze Legendary Deck building games en uitbreidingen goedkoop kopen bij BattleGames.

 • Dominion kaartspel

  In Dominion, begint elke speler met een identiek, zeer klein dek kaarten. In het midden van de tafel is een selectie van andere kaarten die de spelers kunnen "kopen" als zij ze zich kunnen veroorloven. Door een selectie van kaarten te kopen en hoe ze hun hand spelen wanneer ze kaarten trekken bouwen de spelers hun dek tijdens het spel, zo strevend naar de meest efficiënte weg van kostbare overwinningspunten op het einde van het spel.
  Het kaartspel wordt geleverd met 500 kaarten. U selecteert 10 van de 25 Koninkrijk kaart types bij elke spel wat leidt tot enorme verscheidenheid. Dominion kan je goedkoop kopen bij BattleGames.

 • DC Comics Deck...

  In het DC Comics Deck-building kaartspel, speel je als Batman ™, Superman ™, of een van hun dappere en heldhaftige bondgenoten in de strijd tegen de krachten van de Super-Villainy! In het begin van het kaartspel ben je slechts gewapend met elementaire gevechtsmanoeuvres en zal je nieuwe, krachtigere kaarten toevoegen aan uw deck tijdens het spel met als doel het verslaan van zo veel DC Comics Super-schurken als je kunt. Op het einde van een DC Comics Deck building spel is de speler die de meeste punten van kaarten opgebouwd heeft in zijn of haar dek de winnaar van het spel! Slim kopen doe je bij Battlegames.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 86 items
Toont 1 - 12 van de 86 items

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

_Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)

_2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
_GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)

_Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
_Spaarpunten (indien account)

_Club-voordelen (indien account)
_Snel Afrekenen (geen spaarpunten)
_Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten