Warhammer

Warhammer Er zijn 40 producten

De wereld van Warhammer is een land dat door bitter geschil en dodelijk conflict is verdeeld. Elke provincie en koninkrijk zijn geteisterd door oorlog en vernietiging, een slagveld voor machtige legers die voortrekken op de sonoor monotome toon van oorlog-trommels en het luide geschal van trompetten. Warhammer, het fantasy battle spel, staat u t...

De wereld van Warhammer is een land dat door bitter geschil en dodelijk conflict is verdeeld. Elke provincie en koninkrijk zijn geteisterd door oorlog en vernietiging, een slagveld voor machtige legers die voortrekken op de sonoor monotome toon van oorlog-trommels en het luide geschal van trompetten. Warhammer, het fantasy battle spel, staat u toe oorlog te voeren met de legers van miniaturen van Citadel op tafelveldslagen in een wedstrijd van strategie en vaardigheid. Elke speler is een Generaal, die zijn fijnste strijders moet kiezen, sluwe taktieken en strategieën moet plannen en zijn aanhangers moet leiden tot overwinning of dood. De spelen kunnen in grootte van kleine schermutselingen van enkel een paar dozijn modellen per kant, tot massieve conflicten met letterlijk honderden miniaturen variëren.

Meer

Subcategorieën

  • Orcs and Goblins

    Als een immense groene getijdegolf die alles op zijn weg verwoest, lanceren de Orc- en Goblinstammen zich in een reeks van oorlogen, om te veroveren maar ook om te moorden. Dorstig naar gevechten en slachtpartijen, dompelen primitieve maar onvoorspelbare Orcs hun vijanden onder in hun brutaliteit, vergezeld door hun neven, de zwakkere en minder dappere Goblins.

  • Slaves To Darknes...
  • Dwarfs Warhammer Age...
  • Stormcast Eternals Age...
per pagina
Toont 1 - 12 van de 40 items
Toont 1 - 12 van de 40 items

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

_Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)

_2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
_GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)

_Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
_Spaarpunten (indien account)

_Club-voordelen (indien account)
_Snel Afrekenen (geen spaarpunten)
_Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten