Figuren

Figuren Er zijn 70 producten

Koop online de verschillende figuren, waarmee u de spellen wat meer tot leven kunt laten komen. Bent u fan van een van de spellen die u graag met anderen speelt, of kent u iemand die hier gek op is? Koop online de figuren, die u bij bestellingen vanaf €50 gewoon gratis thuis kunt laten bezorgen.

Subcategorieën

 • World of Warcraft...

  Kijk binnen de figuren onder andere naar de producten met het oog op World of Warcraft, een spel dat de laatste jaren flink aan populariteit heeft weten te winnen. Het is een spel dat velen van ons graag online spelen, al kunt u er bijvoorbeeld ook in een kaartspel of een verzamelspel goed mee uit de voeten.

 • Star Wars

  Een andere goede keuze vormen de Star Wars figuren. We kennen deze natuurlijk allemaal vanuit onder andere de films. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om de figuren online te bestellen of die aan iemand cadeau te doen. * Star Wars is een van de meest populaire science-fiction media franchises vandaag.

 • Funko Pop Figuren

  Funko Pop is een figuur speelgoed maker. Funko bezit momenteel meer dan 150 licenties, waaronder; pop figuren van Lucas Films, Marvel, Hasbro, The Walking Dead, Game of Thrones, DC Comics, NBA, Sanrio, en Disney. Funko's Pop! Vinyl is de nummer een gestileerde vinyl collectible figuren in de wereld met meer dan 10 miljoen stuks verkocht in de afgelopen drie jaar. Maar ook PoP's van Wacky Woblers, Reaction, Pocket pops, Funko Legacy, funko fabrication en nog veel meer van Funko ! Uiteraard kan u deze figuren goedkoop kopen bij BattleGames.

 • Funko Hikari Figuren

  Deze Funko Hikari figuren zijn gebaseerd op de Japanse 'Sofubi' stijl waarin vele personages zijn gemaakt met helder of psychedelische gekleurde afwerkingen. Funko zal een aantal westerse iconen uitbrengen in deze stijl, welk enorm gegeerde verzamelaars stukken zullen zijn. Elke figuur is met de hand afgewerkt en uitgebracht in zeer kleine aantallen.
  Hikari, wat 'light' betekent is deze zeer verzamelbare lijn van Sofubi Funko Vinyl figuren.
  Deze uiterst beperkt uitgaves variëren van 500 - 5000 stuks, afhankelijk van de afwerking. Elk Hikari figuur bevat een met de hand genummerde kaart om de authenticiteit en de zeldzaamheid te bewijzen. Wees er zeker van dat deze gelimiteerde Funko Hikari uitgaves een zeer gewilde vinyl reeks zal zijn die binnen enkele jaren de prijs om hoog zal schieten. Wees niet te laat en wacht niet tot ze uitverkocht zijn want "op = op" .

per pagina
Toont 1 - 12 van de 70 items
Toont 1 - 12 van de 70 items

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten (account nodig)
Club-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)
Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten