Scenery

Scenery Er zijn 82 producten

Scenery maakt het uitstekend mogelijk om het speelveld te verfraaien, waardoor u kunt rekenen op een bijzondere uitstraling en een heerlijke sfeer om in te spelen. Dankzij de scenery komt het geheel er allemaal een stuk beter uit te zien. Koop bijvoorbeeld de gebouwen en mappen, of maak aan de andere kant gebruik van bomen, struiken en gras.

Subcategorieën

 • Bomen Struiken Gras

  De scenery bestaat daarnaast bijvoorbeeld ook uit bomen en struiken. Dit zorgt ervoor dat het geheel meer tot leven kan komen en er een bijzonder geheel weet te ontstaan. Het spel komt op die manier veel beter tot uiting dan wanneer u alleen gebruik zou maken van een speelveld. Uiteraard vindt u naast de bomen en struiken ook het gras, waardoor het geheel compleet is. Bestelt u voor minimaal €50 in onze webshop? Dan bezorgen we de scenery gratis bij u thuis, waardoor u maximaal profiteert van onze scherpe prijzen in de webshop.

 • Gebouwen

  Binnen de scenery kunt u onder andere rekenen op gebouwen . Deze zorgen ervoor dat u het speelveld mooier aan kunt kleden. Het speelveld krijgt meer uitstraling, terwijl u daarnaast kunt laten zien dat u een werkelijke fan bent, om het spel optimaal te kunnen spelen. Geschikt voor 25-28mm figuren zoals Dungeons &Dragons , warhammer, LoTR enz.

 • Mappen

  Mappen ( battle maps) en tiles om uw miniatuurgevechten tot zijn recht te laten komen. Weet u zeker dat iemand anders hier ontzettend blij mee zou zijn? Dan vormen de mappen een uitstekende keuze indien u op zoek bent naar een mooi cadeau. Wat dat betreft kunt u de scenery zelf aanschaffen, of hiermee iemand anders verrassen.

 • Battle Systems
  Battle Systems is een fabricant / uitgever van realistisch terrein geschikt voor 25- 30 mm miniaturen . Dit wordt gedrukt op hoogwaardig karton en moet gemonteerd worden. Ideaal voor allerlei systemen zoals, Warhammer, Warhammer 40k, War Path , Star Wars minis, Dungeon en Dragons minis enz. Dit in allerlei settings , Sci -Fi, Urban Warfare, Fantasy Dungeons.
per pagina
Toont 1 - 12 van de 82 items
Toont 1 - 12 van de 82 items

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten (account nodig)
Club-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)
Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten