Star Wars RPG

Star Wars RPG Er zijn 107 producten

Het Star Wars Roleplaying Game is een d20 System-gebaseerd rollenspel in het Star Wars universum. Het spel is door Wizards of the Coast gepubliceerd eind 2000 en herzien in 2002. In 2007 verscheen de Saga Edition van het spel, die grote wijzigingen in het spel bracht in om de regels te stroomlijnen. De laatste nieuwe edities van het Star Wars RP...

Het Star Wars Roleplaying Game is een d20 System-gebaseerd rollenspel in het Star Wars universum. Het spel is door Wizards of the Coast gepubliceerd eind 2000 en herzien in 2002. In 2007 verscheen de Saga Edition van het spel, die grote wijzigingen in het spel bracht in om de regels te stroomlijnen. De laatste nieuwe edities van het Star Wars RPG zijn Star Wars Edge of the Empire welk in 2012 verscheen en Star Wars Age of Rebellion welk in 2014 is verschenen.

Meer

Subcategorieën

  • Star Wars Miniaturen

    Star Wars Miniatures is een verzamel miniaturen tabletop spel gebaseerd op het Star Wars-universum en geproduceerd door Wizards of the Coast. Het spel werd oorspronkelijk uitgebracht in september 2004 en is nog steeds in druk. Star Wars Miniatures spelers bouwen punt-gebaseerde squads van een van de tien verschillende in-universum facties om vervolgens gevechten te voeren tussen die squads. De spel mechanieken zijn een vereenvoudigde versie van het d20 rollenspel systeem. Meerdere kaarten, scenario's en verschillende thema's en tijdsperiodes uit het Star Wars-universum worden gebruikt.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 107 items
Toont 1 - 12 van de 107 items

Filter op

Koopjes tot -40%

  • Caribic
    Caribic

    Caribic is een bordspel van Identity...

    8,91 € 12,91 €

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

_Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)

_2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
_GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)

_Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
_Spaarpunten (indien account)

_Club-voordelen (indien account)
_Snel Afrekenen (geen spaarpunten)
_Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten