BordSpellen

BordSpellenEr zijn 850 producten

Bordspellen kopen? Dan moet je bij BattleGames zijn! Ze zijn er in verschillende variaties, maar allemaal worden ze op een bord gespeeld met behulp van fiches, miniaturen, stukken, kaarten enz. Zo heb je "leg" spellen zoals Carcassonne of Kolonisten van Catan, "designer" zoals Ticket to Ride. Coöperatieve zoals Legenden van Andor en nog vele and...

Bordspellen kopen? Dan moet je bij BattleGames zijn! Ze zijn er in verschillende variaties, maar allemaal worden ze op een bord gespeeld met behulp van fiches, miniaturen, stukken, kaarten enz. Zo heb je "leg" spellen zoals Carcassonne of Kolonisten van Catan, "designer" zoals Ticket to Ride. Coöperatieve zoals Legenden van Andor en nog vele andere soorten in verschillende genres. Wij hebben honderden bordspellen in voorraad zoals ZombicideArkham Horror , Axis & AlliesDungeons & Dragons om er maar een paar te noemen. Ook speciale limited edities van het bordspel Monopoly. Klik op de linkerkolom om vlug je favoriet gezelschapsspel te vinden.

Meer

Subcategorieën

 • Agricola bordspel

  Het bordspel Agricola is een turn-based-spel waarbij je een landbouwer met zijn vrouw speelt en start in een houten hut. Het spel ondersteunt vele manieren van complexiteit, hoofdzakelij door het gebruik, (of niet gebruik) van 2 soorten kaarten. Kleine Verbeteringen en Beroepen. In de beginners versie worden deze kaarten niet gebruikt. In de advanced versie worden deze wel gebruikt. Er zijn vele uitbreidingen voor Agricola uitgebracht , waaronder Agricola Veenboeren, More buildings big and small enz.

 • Arkham Horror

  Het bordspel Arkham Horror is een cooperatief gezelschapsspel voor 1-8 spelers vanaf 12 jaar, en kan gespeeld worden in 2-3 uur. Deze nieuwe, geactualiseerde editie is voorzien van prachtig nieuw artwork en grafische stukken (waaronder een nieuwe spelbord, counters, kaarten en speelstukken), evenals herziene en uitgebreide regels. Spelers van Arkham Horror kiezen uit 16 unieke speelbare onderzoeker personages, elk met unieke vaardigheden en zullen tegenover de duivelse dienaren van de 8 Ancient Ones, waaronder Ithaqua, Hastur, en de verschrikkelijke Cthulhu! komen te staan. Geen fan van de Cthulhu Mythos zal de kans om dit klassieke Call of Cthulhu bordspel te verwerven missen. Uiteraard goedkoop te bestellen bij BattleGames.

 • Axis & Allies

  Axis & Allies is tot op heden nog altijd een succesvol bordspel alhoewel het bestaat sinds 1988. Er zijn duizenden exemplaren van verkocht in verschillende varianten en nieuwe uitgaves. Zoals Axis & Allies 1942, Pacific 1940, Europe 1940 enz. Voor wie de speelborden nog te klein zijn ? , kan Pacific en Europe combineren tot één enorm grote kaart. Aan een goed prijs bij BattleGames.

 • B-Sieged bordspel
  Het bordspel B-Sieged is een kasteel defensie spel dat spannende actie gevechten combineert met klassiek grondstoffen managment. In een spannende defensieve strijd controleren 1-6 spelers de machtige Helden van Modhelm welk de oprukkende Abyssal horden lang genoeg moeten weerstaan tot de redding komt. Het bordspel B-Sieged Sons of the Abyss komt met 70 gedetailleerde miniaturen waaronder 6 Helden en de onstuitbare hordes van de Abyss. Elke speler neemt de controle over een aantal helden in dit bordspel terwijl de oprukkende krachten van de Abyssal worden gecontroleerd door het spel zelf. De spelers moeten samenwerken om de Citadel van Modhelm te verdedigen.
 • BattleLore second...
  Het bordspel BattleLore Second Edition speelt zich af in het levendige fantasierijk van Terrinoth met een intense, squad gebaseerde oorlogsvoering voor 2 spelers. Het bordspel zet de kracht en militaire intelligentie van de nobele Daqan Lords tegen de bloeddorstige brutaliteit van de Chaos- aanbiddende Uthuk Y'llan. In dit bordspel van tactische dapperheid, zal je strijden voor de overhand, het verzamelen van overwinningspunten door zowel het beveiligen van essentiële objectieven en door het domineren van je tegenstander op het slagveld, bereid je op de oorlog voor in BattleLore Second edition!
 • Carcassonne

  Carcassonne is een bordspel (meer bepaald een designer game), waarbij het bord zich in de loop van het spel vormt. Het spel is bedacht door Klaus-Jürgen Wrede, en het is, voor België en Nederland, uitgegeven door 999 Games. Het gezelschapsspel kan gespeeld worden door 2 tot 5 spelers (met uitbreiding: 6). Uiteraard aan een goede prijs bij BattleGames.

 • Castle Panic bordspel
  Castle Panic is een coöperatie, licht strategie bordspel voor 1-6 spelers van 10 jaar en ouder. Spelers moeten samenwerken om hun kasteel te verdedigen, in het midden van het bord, tegen monsters die aanvallen uit het bos welk zich aan de randen van het bord bevindt. Spelers wisselen kaarten, slaan en doden monsters en plannen samen strategieën om hun kasteel torens intact te houden. De spelers winnen of verliezen samen, maar alleen de speler met de meeste punten is uitgeroepen tot Master Slayer. Spelers moeten een evenwicht vinden in het voortbestaan van de groep en hun eigen verlangen om te winnen in het bordspel Castle Panic.
 • Darklight Memento Mori
  Darklight is een Hack and Slash Dungeon Crawler bordspel, waarbij een tot vier spelers worden uitgedaagd door hordes wilde demonen door angstaanjagende dungeons, bezaaid met verbijsterende gruwelen en dodelijke valstrikken. Overleef als sterkste en ga voor de buit en de zielen van je vijanden welk je kan gebruiken om je krachten te vergroten .
 • Dark Souls Bordspel
  Het bordspel Dark Souls is een zeer brutaal hard exploratie miniatuurspel voor 1 - 4 spelers, het spel is ontworpen om snel op te zetten en langzaam te onthullen. Dit brengt je snel in het spel en bouwt de locatie terwijl je exploreert. Het gevaar hangt altijd in de lucht terwijl je nieuwe donkere locaties ontdekt gevuld met monsters die deze donkere plaatsen bevolken. Het core combat systeem en vijand gedrag dwingt je tot strategisch spelen en slim gebruik van stamina om te overleven.
 • Descent Journeys in...

  Descent Journeys in the Dark is een bordspel waarbij 1 speler de rol neemt van verraderlijk Overlord en tot 4 spelers de rollen spelen van moedige helden. Journeys in the Dark heeft intussen een nieuwe tweede editie en staat garant voor avonden vol spanning! Tijdens elk spel van Descent, beginnen de helden aan quests en wagen zich in gevaarlijke grotten, oude ruïnes, donkere kerkers en vervloekte bossen om de monsters te verslaan, rijkdom te vergaren en proberen om de overlord te stoppen van de uitvoering van zijn snode plot.
  Met dubbelzijdige modulaire bord stukken, talloze held en vaardigheid combinaties en een meeslepend verhaal-gedreven campagne, transporteert het bordspel Descent Journeys in the Dark Tweede editie de helden naar een levendig fantasie rijk waar ze samen moeten stand houden tegen een eeuwenoud kwaad. Goedkoop te koop bij BattleGames.

 • Dungeons & Dragons...

  Dungeons & Dragons bordspellen in verschillende uitvoeringen. Sommige van deze bordspellen kunnen ook gebruikt worden in het Dungeons & Dragons rollenspel. Verschillende D&D spellen hebben miniaturen die over het algemeen niet geschilderd zijn. Vertrek nu in 1 van de verschillende spellen en beleef spannende avonturen in de wereld van D&D nu te koop bij BattleGames.

 • Eldritch Horror bordspel

  Eldritch Horror is een coöperatief bordspel voor 1-8 spelers gebaseerd op de fictie van HP Lovecraft en geïnspireerd door het klassieke bordspel Arkham Horror. In Eldritch Horror, onderzoekers reizen de hele wereld rond voor een dringende zoektocht om de wereld te redden van een duivelse, almachtig Ancient One. Met vier verschillende Ancient Ones, twaalf onderzoekers, talloze monsters en honderden mogelijke ontmoetingen, biedt elk spel een uniek en episch avontuur.

 • Evolution bordspel
  In Evolution, maken de spelers en hun eigen soort in een dynamisch ecosysteem met hongerige roofdieren en beperkte middelen. Eigenschappen zoals Hardshell en Longhorns zal je beschermen tegen carnivoren, terwijl een lange nek je zal helpen om voedsel te bemachtigen dat anderen niet kunnen bereiken. Met meer dan 12.000 verschillende soorten om te creëren, wordt elk spel een ander avontuur. Dus nodig je vrienden rond de tafel en kijk wie het beste hun soort zal aanpassen om te eten, te vermenigvuldigen en te bloeien!
 • FireFly bordspel

  In het bordspel, Firefly: The Game,  zijn spelers kapitein over hun eigen Firefly-klasse transportschip, reizen de 'Vers' met een uitgekozen bemanning van strijders, mechanicers en andere reizigers. Als kapitein welk wanhopig op zoek naar werk is, zijn spelers  gedwongen om gelijk welke baan te nemen - zo lang als het loont. Dubbel gedreven werkgevers, hardhandige Alliance patrouilles en plunderende Reavers zijn er allemaal in een dag werk voor de kapitein van een schip aan de rand van de 'Vers'.

 • Folklore
  Folklore the Affliction is een RPG avontuur bordspel met een uitbreidbare doorlopende verhaallijn, meeslepend, strategische gevechten, karakterontwikkeling en hoge personage aanpasingelemente. Succes, mislukking, ontmoetingen , uitdagingen kunnen van invloed zijn op de hele groep de interactie verhogend. Reis met je uniek en aanpasbaar personage in een zoektocht op de quest voor roem en eer en overwin bovennatuurlijke aandoeningen. Reis door het land en betreed donkere locaties waar de actie zich dan afspeelt in een dungeoncrawl. Ontdek diepere en intrigerende verhaallijnen wanneer je verder gaat in de duisternis n je zoektocht om het kwaad terug te drijven naar de hel waar het vandaan kwam. Solo spelen mogelijk.
 • Formula D bordspel

  Hou je van scheurend rubber op asfalt of meer van illegale straatraces dan is het bordspel Formula D iets voor jou. In formula D kun je je motor op volle toeren laten draaien, door de bochten scheuren , van de slipstream van je tegenstanders gebruik maken om zo de beste te zijn op het circuit. Je zal risico's moeten nemen op de juiste momenten als je de beste piloot wil zijn. Ook beleef je de hoogspanning bij illegale straat races in grote steden waar alles is toegestaan. Neem het op tegen je tegenstanders en kom als eerste over de finish in het bordspel Formula D.

 • Het dorp bordspel

  Het Dorp is een Nederlandstalig bordspel voor 2 - 4 spelers vanaf 12 jaar. De bedoeling is om via een familie in het Dorp roem te vergaren met verschillende carrieres zoals ambachtsman, kerkraad, wereldreiziger of dorpsraad. Tijdens het spel worden er nieuwe familieleden geboren maar zijn er ook sterftes. Wie tijdens zijn leven hard gewerkt heeft komt in de dorpskronieken en vergroot het aanzien van de hele familie in het bordspel Het Dorp.

 • King of Tokyo

  Een bordspellen reeks uitgebracht door Iello waarbij monsters, gigantische robots en andere monsterige creaturen doorheen de stad razen en om de aloverheersende King van Tokyo te worden. Combineer dobbelstenen om enegie te vergaren, je monster te genezen of sla gewoon de andere monsters neer. In het bordspel King Of Tokyo stop je voor niets om de heerser over de stad te worden.... maar dan beginnen de moeilijkheden voor je pas. Er zijn verschillende uitbreidingen voor en ook een King of New York editie waarbij dezelfde spel strategie wordt gevolgd.

 • kolonisten van catan

  Kolonisten van Catan is een serie bordspellen voor 3 tot 6 spelers, bedacht door Klaus Teuber en uitgebracht in 1995. Spiel des Jahres 1995, Deutscher Spiele Preis 1995 en de Origins Award 1996 zijn enkele van de prijzen die Kolonisten van Catan heeft gewonnen. Alhoewel dit bordspel al enkele jaren oud is heeft het nog niets van zijn populariteit ingeboet. De kolonisten zijn nog even populair als nooit tevoren.

 • KrosMaster

  Ontdek het bordspel dat alle helden van de Krosmoz samen brengt op het bord! In dit spel van tactische gevechten die in minder dan een uur zijn te spelen, is er weinig aan het toeval overgelaten: het is aan u om strategisch te denken en zet je tactiek in actie om iedereen die voor je staat te verslaan. Naast het reguliere bordspel, is Krosmaster Arena geïnspireerd op de wereld van MMORPG's om strategische gevechten te brengen waardig van zijn grote broers, Dofus en Wakfu. In Krosmaster Arena, kan van alles gebeuren! Het Krosmaster bordspel belooft dramatische wedstrijden boordevol wendingen en bloedstollende toernooien! Aan de beste prijs bij BattleGames.

 • Legenden van Andor

  In het bordspel Legenden van Andor moeten de spelers het fantasieland Andor verdedigen tegen allerlei monsters, trollen, draken enz. Men kan dit doen met behulp van characters zoals tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter. Er zijn verschillende uitbreidingen verkrijgbaar voor dit uniek fantasie bordspel, waaronder Sterrenschild, Nieuwe helden en de Reis naar het Noorden. Bij BattleGames te koop.

 • Mage Knight bordspel
  Het Mage Knight bordspel geeft je de controle van een van vier machtige Mage Knights wanneer je een hoek van het Mage Knight universum exploreert en verovert dat onder controle is van het Atlantische Rijk. Bouw je leger, vul je deck met krachtige spreuken en acties, verken grotten en kerkers en verover uiteindelijk krachtige steden bestuurd door deze eens zo machtige factie! In compititieve scenario's kunnen tegenstanders machtige bondgenoten zijn maar slechts één zal in staat om het land te claimen dat van hun eigen zal zijn. In coöperatieve scenario's, winnen of verliezen de spelers als een groep. Solo regels zijn ook inbegrepen.
 • Mage Wars

  In het bordspel Mage Wars vecht je met 2 spelers tegen elkaar als tovenaars met spreuken in een arena.Voor je begint met dit bordspel kun je je eigen tovenaar precies zo maken als je wilt. Mage Wars combineert een tactisch miniaturen gezelschapsspel met een aanpasbaar kaartspel. Voordelig te koop bij BattleGames.

 • Mansions of Madness...
  Mansions of Madness is een scenario-gedreven bordspel over occulte horror en mysterie voor 2-5 spelers. 1 Speler speelt als de keeper, werkend aan een kwaadaardige kracht om een sinister complot te voltooien. Alle andere spelers nemen de rollen van onderzoekers die een angstaanjagende locatie verkennen in de hoop om het mysterie op te lossen voordat het te laat is. Het doel van de keeper is om een kwaad schema te vervullen, met behulp van de wapens van angst, paranoia en angstaanjagende monsters. De onderzoekers winnen of verliezen als een team en moeten hun verstand erbij houden om de artefacten, wapens en aanwijzingen die nodig zijn om het duivelse plot van de keeper te stoppen, te vinden. Kan een handvol dappere onderzoekers op tijd de waarheid ontdekken of zullen de snode plannen van de keeper tot wasdom komen?
 • Massive Darkness
  Massive Darkness is een dungeon crawling bordspel voor 1 tot 6 spelers. Zonder game master en met gestroomlijnde regels nemen de spelers hun helden in een reeks quests om de krachten van Darkness te verslaan. Onderweg zullen ze veel uitdagingen onder ogen zien, waaronder een grote verscheidenheid aan vijanden die variëren van mobs van kwade dwergen tot gigantische demonen en spinnen. Om te overwinnen, zullen helden nieuwe vaardigheden moeten verwerven tijdens de campagne, de beste schatten vinden om zich uit te rusten en te leren hoe ze de mantel van de duisternis tot hun voordeel kunnen gebruiken!
 • Mice & Mystics bordspel

  In het bordspel Mice & Mystics nemen spelers de rol van diegene die nog loyaal zijn aan de koning, maar om aan de klauwen van Vanestra te ontsnappen zijn zij in muizen omgevormd. Mice & Mystics is een coöperatief avontuur bordspel waarbij de spelers moeten samenwerken om en bedreigd Koninkrijk te redden. Zij zullen het hoofd moeten bieden aan talloze gevaren waaronder zoals ratten, kakkerlakken, spinnen en de grootste vijand is de huiskat van het kasteel, Brodie. Als innovatief bordspel zal Mice & Mystics de spelers in een immer veranderende, interactieve omgeving brengenen heeft een rijke verhaallijn die de spelers helpt als ze het spel spelen.

 • Monopoly

  Monopoly is een bordspel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk items te kopen en eigendommen te verwerven. Het is een van de bestverkochte spellen ter wereld en in vele talen te verkrijgen. Hier vindt u vooral speciale versies en limited editions van je favoriete Monopoly, onder meer Lord o/t Rings, Walking Dead, Assassins creed, World of Warcraft en nog vele andere. Aan de beste prijzen te koop bij BattleGames.

 • Pandemic bordspel

  De Pandemic serie zijn coöperatieve bordspellen waarbij de spelers samenwerken om ziekten en epidemiën over heel de wereld moeten bestrijden en om remedies te ontwikkelen alvorens deze ziekten zich globaal verspreiden. Elke speler speelt een unieke rol tijdens het spel. Het bordspel heeft vele nominaties in de wacht gesleept en ondertussen is het verschenen zowel in het Engels als in het Nederlands en met verschillende uitbreidingenn zoals On the Brinc, In the Lab, Contagion enz.. Pandemic is een heel goed coöperatief bordspel voor het hele gezin en hier te koop bij BattleGames.

 • Risk bordspel

  Het Risk bordspel is misschien wel het meest populaire, massamarkt oorlog spel. Het doel is het veroveren van de wereld.
  Het Risk board game is een beurtelings spel voor 2 tot 6 spelers. De standaard versie van het bordspel heeft een politieke kaart die de aarde voorsteld. Het doel van alle Risk spellen is om alle gebieden op de kaart te bezetten en zodoende de andere spelers te elimineren. uiteraard zijn er verschillende speciale versie van verschenen waaronde: Halo, Walking Dead, Transformers enz. Uiteraard goedkoop te kopen bij BattleGames.

 • Scythe

  Scythe is een bordspel dat zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis in de jaren 1920. Het is een tijd van landbouw en oorlog, gebroken harten en verroeste versnellingen, innovatie en eer. In Scythe speelt elke speler als een gevallen leider en probeert zijn eer te herstellen en zijn factie te leiden naar de macht in Oost-Europa . Spelers veroveren grondgebied, doen een beroep op nieuwe rekruten, profiteren van middelen, krijgen dorpelingen, bouwen structuren en activeren monsterlijke mechs.

 • Small World bordspel

  In Small World het bordspel, strijden de spelers om de verovering en controle van een wereld die gewoon te klein is om hen allemaal te herbergen.Small World wordt bewoond door een knotsgekke cast van personages zoals dwergen, tovenaars, amazones, reuzen, orcs en zelfs de mens, die gebruik maken van hun troepen om in dit spel, het grondgebied te bezetten en de aangrenzende gebieden te veroveren en om de andere rassen uit de aarde te duwen.

 • Sherlock Holmes...

  Los de mysteries op in de bordspellen Sherlock Holmes. Reis door de straten van het 19de eeuw Londen om de bewijsstukken te volgen. Interview verdachten, doorzoek kranten naar hints en om de oplossing te vinden zul je de feiten op een rijtje moeten zetten. Dit zijn geen gewone bordspellen waar geluk een grote factor is maar wel een test van je mentale krachten.

 • Terraforming Mars

  Bordspel over het terraforming van Mars waar je als bedrijf helpt in het terraforming proces en samenwerkt met andere bedrijven maar ook strijd voor overwinningspunten welke worden toegewezen niet alleen voor terraforming maar ook voor geavanceerde menselijke infrastructuren door het zonnestelsel en andere lovenswaardige zaken.

 • Terra Mystica bordspel
  Het bordspel Terra Mystica is een strategie spel met een eenvoudig spel principe en waar weinig geluk bij te pas komt. Je leidt 1 van de 14 facties en probeer het landschap naar jou hand te zetten om je gebouwen te kunnen zetten. Maar nabijheid van andere spelers zal je uitbreiding limiteren , maar aan de andere kant toch voordelen geven. Deze tegenstrijdigheid is de bron van aantrekking van het bordspel Terra Mystica.
 • The Others bordspel

  The Others 7 Sins is een horror bordspel voor 2 tot 5 spelers. 1 Speler controleert 1 van de 7 dodelijke zonden, met monsterlijke wezens met corruptieve krachten in een poging om de wereld in een apocalyps onder te dompelen. De andere spelers werken samen als helden van de F.A.I.T.H. organisatie die tegen deze invasie probeert te vechten. De City of Heaven is het eerste doel van deze invasie maar zal niet ten ondergaan zonder een gevecht, dank zij de FAITH organisatie . De helden werken samen om de gevaren van de SINs tegen te gaan en moeten missies tot een goed gevolg brengen, terwijl de Sin probeert om de helden tegen te gaan op allerlei mogelijke manieren, liefst met ze te vernietigen.

 • T.I.M.E. Stories
  T.I.M.E Stories is een verhaal bordspel. Spelers zullen avonturen beleven in verschillende werelden, door de ogen en de kenmerken van hun karakter. Zij zullen moeten vechten, zoeken, discussiëren, slim en overtuigend moeten zijn om de personages die ze ontmoeten te overtuigen ... en soms zelfs de andere agenten. Elke speler zal in staat zijn om een dosis van "rollenspel" te nemen van het karakter dat ze gekozen hebben. Maar ze moeten ook hun acties te optimaliseren. Elk scenario bevat een nieuwe wereld, nieuwe personages, nieuwe regels en nieuwe verrassingen. De basis doos bevat het T.I.M.E Stories systeem en het Asylum scenario.
 • Ticket to Ride bordspel

  Het bordspel Ticket to Ride is een cross country terrein adventure game waar spelers bijelkaar passende trein kaarten verzamelen en spelen om routes tussen steden in Noord-Amerika te maken. Via verschillende uitbreidingen kan men ook routes in andere delen van de wereld te creëren. Hoe langer de routes des te meer een speler kan verdienen. Met een elegante en eenvoudige gameplay kan Ticket to Ride geleerd worden in 15 minuten en nog steeds de spelers een intense strategische en tactische beslissingen geven bij elke beurt.

 • Twilight Imperium...
  Het bordspel Twilight Imperium is een episch spel van galactische verovering voor 3-6 spelers. Als speler neem je de leiding van een van de 10 unieke beschavingen om te strijden voor interstellaire overheersing door middel van oorlogvoering, handel, onzekere allianties en politieke dominantie. Elke beschaving in dit bordspel zorgt voor een unieke spelervaring met verschillende vaardigheden en speel stijlen. Wil je de voorzitter zijn van elke handelsovereenkomst in de Melkweg, dan speel je als de Emiraten van Hacan, of verover je snel werelden in de hoop de hele Melkweg domineren dan kun je als de federatie van Sol spelen. In het bordspel Twilight Imperium leiden vele wegen naar het centrum van de Melkweg maar elk pad wordt gesmeerd uit gebroken beloften.
 • Village Attacks
  Village Attacks is een coöperatief kasteelverdedigingsspel voor 1-5 spelers waarbij spelers de rol van de meest beruchte en gevreesde wezens van folklore en legendes spelen. Diep in een afgelegen deel van de wereld, hebben jij en je monsterlijke broeders hun intrek genomen in een immens kasteel in de uitlopers van landen waar de meeste angst hebben om ze te betreden. Maar het lokale dorp heeft genoeg van het kwaad dat voor de deur ligt en heeft besloten om het kasteel te belegeren in een poging om je uit te drijven en alle banden met deze wereld te vernietigen.
 • Zombicide

  Zombicide is een bordspel / miniatuurspel voor 1-6 spelers die samenwerken, vanaf 13 jaar en ouder. Een spel heeft een speeltijd van 30 min (beginner board) tot 4 uur (expert board). Elke speler in Zombicide controleerd tussen 1 (voor 6 spelers) tot vier (solo spel) overlevenden, mensen gevangen in een door zombies geteisterd stad. Zombicide is een leuk en eenvoudig spel met koele miniaturen in een archetypisch, populaire en door strips geïnspireerde omgeving. De setting is een voortdurend evenwicht tussen "Beat 'em up" en "survival horror" als overlevenden telkens heen en weer schakelen tussen "prooi" en "jager" . Humor en kwel gaan graag samen in dit zombie-fest. Bij BattleGames te koop aan de beste prijzen.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 850 items
Toont 1 - 12 van de 850 items

Filter (310 producten)

Subcategorieen

Prijs

0 € - 135 €

Aanbieding

In stock

In stock + Leverbaar

Fabrikant

Toon/Verberg meer opties

Leeftijd:

Spel soort:

Spelduur:

Spelers:

Taal:

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

Laagste Prijs Garantie

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Verzending

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € vanaf 30,00€ (België)
GRATIS vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten Spaarpunten (account nodig) Club VoordelenClub-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)AfhaalpuntAfhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten