Rollenspellen

Rollenspellen Er zijn 311 producten

Wat is een Role Playing Game? Het is een spel waarbij spelers de rollen van personages aannemen en fantastische avonturen spelen waarin de uitkomst gedeeltelijk bij toeval wordt bepaald door het rollen van dobbelstenen en door de Game Master (persoon die het avontuur creëerde en de spelleider is van het spel). Het spel kan zo leuk en spannend zi...

Wat is een Role Playing Game? Het is een spel waarbij spelers de rollen van personages aannemen en fantastische avonturen spelen waarin de uitkomst gedeeltelijk bij toeval wordt bepaald door het rollen van dobbelstenen en door de Game Master (persoon die het avontuur creëerde en de spelleider is van het spel). Het spel kan zo leuk en spannend zijn als de mensen die het spelen toelaten! Neem een kijkje bij enkele van de meer populaire role playing games zoals Dungeons & Dragons , Warhammer Fantasy Roleplay enz.!

Meer

Subcategorieën

 • Dungeons & Dragons

  Het Dungeons & Dragons Roleplaying Game heeft het medieval fantasygenre en de tabletop RPG industrie meer dan 30 jaar bepaald. In het D&D spel, creëren de spelers karakters die samen komen om dungeons te onderzoeken, monsters te doden, en schatten te vinden. De 4th Edition D&D regels bieden de best mogelijke spelervaring door opwindende karakteropties, een elegant en robuust regelssysteem en handige verhaalhulpmiddelen voor een Dungeon Master voor te stellen.

 • Star Wars RPG

  Het Star Wars Roleplaying Game is een d20 System-gebaseerd rollenspel in het Star Wars universum. Het spel is door Wizards of the Coast gepubliceerd eind 2000 en herzien in 2002. In 2007 verscheen de Saga Edition van het spel, die grote wijzigingen in het spel bracht in om de regels te stroomlijnen. De laatste nieuwe edities van het Star Wars RPG zijn Star Wars Edge of the Empire welk in 2012 verscheen en Star Wars Age of Rebellion welk in 2014 is verschenen.

 • Tiles mappen accessoires

  Mappen ( battle maps) en tiles om uw miniatuurgevechten tot zijn recht te laten komen

 • Pathfinder rollenspel

  Het Pathfinder Roleplaying game plaatst je in de schoenen van een dappere avonturier vechtend om te overleven in een wereld geteisterd door magie en kwaad. Het Pathfinder Roleplaying game is een evolutie van de 3.5 regels van s'werelds oudste fantasie rollenspel, ontworpen met behulp van de feedback van talloze andere spelers zoals jij. Het Pathfinder Roleplaying game is een volledig ondersteund rollenspel met regelmatig gepubliceerde avontuur modules (adventures) en source boeken van de fantastische wereld van Golarion en volledige campagnes in de vorm van Pathfinder adventure paths zoals the Council of thieves en the Kingmaker.

 • Dungeon Saga
  Dungeon Saga het klassieke dungeon crawl spel van Mantic Games is een spel van zwaarden en magie zal ondersteund worden door een hele reeks uitbreidingen waarvan de eerste de Adventurers Compagnion wordt die een AI-systeem voor solo en volledig co-op-gameplay, de mogelijkheid tot het maken van unieke helden vanaf nul met elk model uit uw collectie, de tools die u nodig hebt om uw eigen kerkers te bouwen en nog veel meer!
 • Miniaturen Figuren

  Ben je op zoek naar figuren of miniaturen voor je rollenspel? Dan ben je hier aan het goede adres. Of het nu Dungeons & Dragons miniaturen zijn of Pathfinder miniaturen deze vindt je hier. Uiteraard zijn deze ook voor andere miniatuurspellen te gebruiken , wat houdt je tegen? Verschillende series zijn hier beschikbaar zoals: Rage of Demons, Monster Menagerie, Storm Kings Thunder maar ook speciale serie voor de liefhebbers die van schilderen houden. Natuurlijk snel verzonden en vanaf 50 € gratis in België.

 • Star Saga
  Star Saga is een bord - rollenspel met een hoog avontuur gehalte en speelt zich af in een futuristische wereld van ruimtevaart, geavanceerde technologie en talloze buitenaardse wezens. Kies je personage en ga de strijd aan om kwaadaardige wetenschappers, genadeloze mariniers en slinkse puzzels te verslaan. Aangezien het verhaal onverwachte wendingen en bochten neemt, moet je moeilijke beslissingen nemen om in leven te blijven. In het spel kunnen maximaal vijf spelers spelen, waarbij ze de onverschrokken huursoldaten aanpakken tegen de Nexus-speler. Het spel kan ook coöperatief of zelfs solo worden gespeeld. Speel een enkel spel in slechts 30 minuten of combineer de meeslepende scenario's met innovatieve nieuwe campagneregels voor uren speelplezier.Wanneer het lot van het universum in de balans hangt, welk deel speel je dan in de epische Star Saga ?
 • StarFinder
  StarFinder is een science Fiction fantasy rollenspel dat zich duizenden jaren in de Pathfinders toekomst afspeelt. Neem de rol aan van een stoutmoedige wetenschap fantasy explorer en onderzoek de mysteries van een vreemd en magisch universum als deel van een starships crew. Neem je rune versterkt armor en lasergeweer en ga het gevecht aan met undode bone schip vloten of bescherm kolonisten tegen een zwerm vernietigende monsters. In Starfinder, het rollenspel in de toekomst is alles mogelijk.
per pagina
Toont 1 - 12 van de 311 items
Toont 1 - 12 van de 311 items

Koopjes tot -40%

VOORDELEN BIJ BATTLEGAMES

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ! Nieuw !

Op werkdagen voor 13u30 besteld volgende werkdag geleverd. (indien op voorraad)
2,99 € Verzending vanaf 30,00€ (België)
GRATIS verzenden vanaf 50,00€ (België)
Niet Belgische klanten ontvangen een evenredige korting.
Spaarpunten (account nodig)
Club-voordelen (account nodig)
Snel Afrekenen (geen voordelen)
Afhaalpunt in Vilvoorde

Nieuwe producten